PRISLISTA

Ansiktsbehandling

Medicinsk Ansiktsbehandling

60 min

En unik och avancerad behandling, där strävan är att uppnå ett effektivt och synbart resultat. Vi arbetar med modern teknik såsom "blading", en form av manuell mikrodermabrasion som rengör och förbereder huden för syrabehandling. Vi väljer metoden efter din hudtyp. 


1.690:-

Ansiktsbehandling Klassisk Exuviance

60 min

En djuprengörande ansiktsbehandling med Exuviance produkter.


1195:-

A-ha Pensling Exuviance

30 min

Ett resultatinriktat kur med hjälp av AHA och PHA syror som påskyndar hudens förnyelseprocess med kliniskt bevisade resultat på såväl linjer och rynkor, som hudens textur och ton. Vi rekommenderar 5 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum för allra bästa resultat. Totalt 2.900:- (ord. pris 3.950:-).


790:-

Hydradermi Guinot

60 min

Otroligt fuktgivande, djupverkande och unik ansiktsbehandling som har en lyfteffekt med jonisering. Vi anpassar produkterna efter hudens behov. Du ser fantastiska resultat redan efter första behandlingen! 


1.790:-

Ansiktsbehandling Express

30 min

För dig som vill ha ett snabbt resultat och har begränsat med tid. En lättare ansiktsbehandling som inkluderar rengöring, djuprengörande peeling samt mask med avslutande dagkräm.


790:-

Circadia Special Behandling (Antiage/Antioxidant)

70 min

En mild kemisk peeling som följs av en uppstramande peptidmask som fräschar upp huden och ger en fantastiskt lyster. Perfekt inför viktiga tillfällen. 


1.790:-

Combo-behandling

Madonna behandling

60 min

Cellox ljuspulser stimulerar hudens nybildning av kollagen och i kombination med kemisk peeling (mandelsyra) får huden en jämnare ton samt ger ett slätare intryck. För bästa resultat rekommenderar vi 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Vid köp av 3 behandlingar erhåller du 30% rabatt.


2.800:-

Oxypeel

30 min

Består av mandelsyra + oxygenmask. Mandelsyra påskyndar cellomsättningen och ger dig förnyad hud. Detta i kombination med Bionic oxygen facial mask som innehåller PHA och en blandning av syrebärande ingredienser får huden ny energi och lyster. Passar alla hudtyper, även de känsliga.  


1.900:-

Ultra Hydrolift

75 min

Kemisk peeling + dermapen + hydradermi. I kombination av tre fantastiska metoder förbereder vi huden genom en kemisk peeling för en dermapenbehandling. Behandlingen fortsätter genom att slussa in hyaloronsyra/fukt in i huden med hjälp av hydradermi Guinot. Resultet är enastående och bidrar med fukt, lyster och ger volym i huden samt höjer kollagensyntesen. 


3.800:-

Fraktionerad Radio Frekvent AFRODIT B-GOLD

60 min

En ny metod med små nålar och RF (Radio frekvens) Fractionell Micro-Needle behandling utför hudföryngring genom att noggrant kontrollerad RF energi skickas direkt ner till ett specifikt djup i dermis med minimalt invasiva mikro nålar. En sådan perfekt kombination av micro needles plus RF energi minskar behandlingstiden och återhämtningen avsevärt i jämförelse med fractional laser behandlingar. Passar alla hudtyper . Behandlingen stimulerar kollagen och elastinbildning, vilket ger huden ett yngre utseende. Med fraktionerade radio frekvent kan man behandla: Linjwe/rynkor, slapp hud, ärr/akneärr, ytliga blodkärl, pigmentfläckar och stora porer.

Mer info

6900:-

Fraktionerad Radio Frekvent AFRODIT B-GOLD

Ansikte+hals+decolletage

90 min

7.900:-

Fraktionerad Radio Frekvent AFRODIT B-GOLD

4gg kur                                                                                                                60 min

19.300:-

Dermapen (Microneedling)

Dermapen 

60 min 

Activ antiagebehandling ger huden en boost och ökar cellförnyelsen. Microneedling stimulerar hudens kollagenbildning och bevarar hudens ungdomliga kapacitet. Behandlingen rekommenderas till bland annat: Acne och oren hud, slapp och åldrande hud, pigmenteringar samt även till klienter med acneärr. 

Dermapen ansikte: 2.500:- / behandling

1 kur på 3 behandlingar (ansikte): 5.900:- (ord. pris 7.500:-)

Dermapen ansikte och hals: 3.100:- / behandling

Dermapen ansikte, hals och dekolletage: 3.500:- / behandling

Dermapen Red Carpet

45 min

Red Carpet är en ny unik behandling som piggar upp trött hud, reducerar torrhetslinjer, stramar upp huden och ger den en helt ny lyster.
Behandlingen är särskilt utformad för att förbereda huden inför det viktiga eventet eller festen. Du får en perfekt hy som strålar.


 2.400:-

LA Facelift

80 min

LA Facelyft är en uppstramande ansiktsbehandling för ansiktet och är en ny speciell metod för alla som vill ha ett ansiktslyft. Dermapenbehandling av ansiktet, upp in mot hjässan, bakom öronen, dekolletage samt delar av nacken. Behandlingen stimulerar kollagen och elastin för ett ansiktslyft. Bästa resultat får man efter 2-3 behandlingar med 6-8 veckor mellan varje behandling.


3.800:-

Kemisk Peeling

Kemisk Peeling

30 min

Kemisk peeling kan effektivt förbättra din hudstruktur, stimulera cellbildning i huden, minska porer, ge lyster, lyft samt reducera fina linjer som pigmentering och ärr från acne. Vi rekommenderar 4 behandlingar för bästa resultat där du endast betalar 4.900:- (ord. pris 7.160:-)


1.790:-

PQAGE Peeling

30 min

PQAGE är en ny generation av peeling som säkerställer en djup stimulans med omedelbar uppstramande effekt. Du kommer att se resultat efter varje behandling men för ett mer varaktigt resultat rekommenderar vi 4 behandlingar med ca 10 dagars mellanrum. Du betalar endast för 4 behandlingar 4.900:- (ord. pris 7.160:-). 


1.790:-

Milk Peel (Dermaceutice)

30 min

Milk peel från hudvårdsmärket Dermaceutice är en kemisk peeling med en blandning av AHA och BHA syror som ger ett fantastiskt resultat direkt. Milk peel innehåller 50% glykolsyra, 10% mjölksyra samt salicylsyra. Man får lyster, mindre porer, mindre linjer och mer lyft i huden. 


1.900:-

UCW

UCW (Universal Countour Wrap)

150 min

UCW är behandlingen för dig som vill ha ett snabbt och bestående resultat! Med hjälp av varma, samt mineralrika bandage garanterar vi att du minskar minst 15 cm under din första behandling och att effekten varar i minst 30 dagar. Emellertid så är den genomsnittliga minskningen cirka 20-45 cm. De varma, mineralrika bandagen påverkar inte din fettvävnad eller muskulatur, vilket innebär att du inte går ner i vikt av behandlingen.


2500:-

Frans och bryn

Brynfärgning med ansning

20 min

425:-

Frans och brynfärgning med ansning

30 min

625:-

Yumi Lashes

80 min

Yumi Lash är en lyxig behandling för dina naturliga ögonfransar som syftar till att förbättra och lyfta dina egna fransar utan att behöva lösögonfransar! Yumi Lashes är INTE som ett vanligt "lash lift". Yumi Lashes Keratin behandling vårdar och stärker dina fransar istället för att torka ut och skada dem.
Yumi Lashes keratinbehandling är en avancerad teknik, framforskad i Frankrike och har där funnits sedan 2008. Behandlingen syftar till att förbättra kvaliteten, öka antalet fransar och lyfta dina egna fransar till en fin och naturlig böj. Keratinet verkar som en laminering av din egna frans efter vi vårdat och stärkt dem med b.l.a patenol och vitamin E. Livscykeln blir längre och fransarna ökar i antal och längd.

Behandling bör upprepas var 6-8:e vecka för fortsatt resultat då det kommer nya fransar som också behöver nyanseras och lyftas. Yumi är ingen quick-fix behandling där du omedelbart får "drömfransarna" men för den som vill vårda sina fransar och ge dem chansen att bli tjockare, växa sig längre och bli fler till antal är Yumi Lash ett ypperligt val. Yumi kommer att påverka hur dina fransar växer ut då vi töjer hårresarmuskeln så att fransen växer rakare och vinklas uppåt. Bevis på detta har gjorts på män verksamma i kampsport sammanhang som ofta får inåtväxta hårstrån. Yumi löser problemet utan att man ska behöva dra bort fransarna. Yumi är också ett billigare alternativ än fransförlängningar även om resultaten inte kan jämföras. Yumi Lashes är räddningen för dig som skadat dina fransar med lash lift, dåliga fransförlängningar, uttorkande mascaror och annat slitage. Denna behandling vänder sig även till män- då böjs fransarna inte lika mycket, utan här lyfter vi bara så att blicken blir "pigg" och så att man slipper "se så trött ut!

1190:-


Cellox/IPL Smärtfri Permanent Hårborttagning   

          

 • Överläpp - 15 min                    650:- 
 • Överläpp/haka - 20 min     1.200:- 
 • Bikinilinje - 15 min               1.500:- 
 • Armar - 20 min                     2.000:- 
 • Axill - 20 min                         1.300:-                               
 • Underben - 20 min               2.000:- 
 • Hela ben - 30 min                 4.500:- 
 • Bröst och mage - 30 min     4,000:- 
 • Händer - 20 min                     800:- 
 • Magsträng - 20 min                800:- 
 • Rygg - 20 min                        4.000:- 
 • Enstaka strån - 15 min            350:- 
 • Intim - 30 min                        1.900:-
 • Helkropp - 90 min                7.900:-


Hårborttagning för bästa resultat rekommenderas minst 6 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum.

Cellox är en av marknadens kraftfullaste maskiner för sitt användningsområde. Tekniken är en vidarutveckling av traditionell IPL-teknik men ligger numera nära lasertekniken vad beträffar såväl stabilitet som säkerhet och snabbhet. 


Att tänka på före och efter behandlingen
Solning bör undvikas ca en månad före/efter behandlingen, solspray bör undvikas ca 2 veckor före behandling och träning bör även undvikas det första dygnet efter behandlingen.


Cellox/IPL/Hudföryngring 

Hudföryngring ansiktet

30 min

1.800:-

Hudföryngring ansiktskur 4 ggr (ord.pris 7.200:-)

30 min

4.500:-

Hudföryngring ansiktet, hals, dekolletage

45 min

3.000:-

Hydföryngring dekolletage

30 min

2.000:-

Hudföryngring, för bästa resultat rekommenderas 4-6 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum

Cellox/IPL

Kärl och pigment

30 min

Från: 900:-

Ytliga kärl/pigmenteringar, för bästa resultat rekommenderas 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

Läkarbehandlingar

Vid frågor kring behandlingar som utförs av läkare som ex. botox / fillers / booster vänligen kontakta oss för mer information samt priser.